Fjællræven skaber udstyr til rejserne, der holder

Fjællræven klarer det hele! (foto eventyrsport.dk)
Fjællræven klarer det hele! (foto eventyrsport.dk)

Fjællræven er nu engang et godt mærke. Her bliver der nemlig skabt et stort udvalg af gode produkter, der kan virke støttende og gode på rejserne i de ukendte egne. Alle rejser har deres partikulære fordringer. De har deres egenartede muligheder og besværligheder og stiller derfor også unikke krav til vores forberedelser. God forberedelse bunder derfor i en sikker og dybdegående refleksion omkring de muligheder, der skal gøres eventyr ud i.

En soveposes værd

For eksempel er en varm og isoleret sovepose en god ide, hvis det er koldt. Men omvendt en knap så god ide, hvis man planlægger at campere i varme og solrige egne. Forberedelsen skaber med andre ord rejsen. Det er i kraft af den gode forberedelse, at vi kommer i kontakt med, hvad det egentlig vil sige at være et sted. Vi bliver nemlig i stand til at kunne nyde og betragte distanceret uden at skulle have bange anelser omkring nogle af de mest fundamentale forhold. Altså om det kommer til at blive for koldt om natten, om vi kommer til at fryse for meget, etc.

Rygsække der virker

Fjællræven er altså et mærke, der giver pote. Igennem flere årtier er der blevet skabt udstyr som for eksempel soveposer eller rygsække med en enorm holdbarhed og effektivitet. Rygsækkene er for eksempel også en god ide, hvis man skal ud og rejse. Der findes et enormt udvalg af forskellige rygsække, der kan dække behovene på turen. Det er godt at have et stykke af hjemmet med ude på rejsen. Det tilbyder rygsække os. De tilbyder os et stykke sikkerhed ude på de vilde vover, ligesom de også tilbyder os noget ganske unikt. Det vil altså sige en unik mulighed for endelig at se og opleve noget andet uden at skylle bekymre sig om pligtens betydning.

Se et udvalg af Fjællræven her

Share
This entry was posted in Rejse and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fjællræven skaber udstyr til rejserne, der holder

  1. Pingback: Fjællræven er en god fremragende mini rygsæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *